Kreikkalainen Erikoisuus Käsintehty
Kourabiedesilla on pehmeä, täyteläinen maku ja ne sisältävät kokonaisia, rapeita manteleita, jotka on päällystetty hienolla tomusokerilla.
450 g
Turkkilaiset punaiset öljyt ja muut sulfatoinnit rasvahapot saksalaisesta tuotannosta, räätälöity asiakastoiveiden mukaan eri pakkauksissa (pienet astiat suurpakkaus).
Alkuperä: Saksa
Kategoria: Yksittäiset mausteet
Maku ja aromi: puumainen-maamainen tuoksu, lämmin-mausteinen, hieman pippurinen aromi, jossa on katkera jälkimaku
Käyttö: Kurkuma antaa monille curryruoille tyypillisen kultakeltaisen värin, mutta sitä käytetään myös riisiruoissa, risotossa, kalakeitossa, chutneissa ja pohjoisafrikkalaisissa lampaanlihakeitoissa.
Vinkki: Jauhetta ei koskaan tulisi paistaa alussa tai keittää liian pitkään, muuten ruoka muuttuu liian katkeraksi.
Ainesosat: Kurkuma
Huomautus allergikoille: Saattaa sisältää jälkiä pähkinöistä, maapähkinöistä, seesamista, sinapista ja selleristä.
Sisältö: 50 g valkoisessa tinapakkauksessa
Kukuinussöljy saadaan kukuinussipuusta, jota kutsutaan myös valopuunaksi. Tämä puu kuuluu maitosyöppöjen perheeseen. Alun perin se kasvoi Havaijin vuorenrinteillä ja rotkoissa, mutta nykyään sitä löytyy myös Polynesiasta, Etelä-Aasiasta, Australiasta ja Ceylonista. Puulla on valkoisia tai vaaleanpunaisia kukkia, joista kehittyvät vihreät, pyöreät hedelmät. Nämä koostuvat kovasta kuoresta, joka sisältää kaksi kovaa, kivimäistä hedelmää. Aikuiset puut tuottavat 35-45 kg hedelmiä vuodessa. Öljy saadaan uuttamalla, kuuma- tai kylmäpuristamalla, ja se suodatetaan ja puhdistetaan tai jalostetaan hellävaraisesti. Öljy on vaaleankeltaista tai oranssia ja sillä on hapan, ruohoinen ja osittain kemiallinen tuoksu. Se erottuu korkeasta tyydyttymättömien rasvahappojen, kuten linoli- tai linoleenihapon, pitoisuudestaan, joka voi olla jopa 90%. Se on siten yksi öljyistä, joissa on korkein rasvahappopitoisuus.
CAS-nro: 8015-80-3
Väri: kirkas tai oranssi
Haju: hapan, ruohoinen, osittain hieman kemiallinen
Säilyvyys: 18 kuukautta
INCI Eurooppa: Aleurites Moluccana Seed Oil
INCI USA: Aleurites Moluccana Seed Oil
Säilytys: viileässä, kuivassa, valolta suojattuna ja ilmatiiviissä suljetussa astiassa
Laatu: kylmäpuristettu, kbA
KaliSel on vaihtoehto suolalle elintarvikkeissa ja tasapainoisemman ravitsemuksen saavuttamiseksi. Kaliumkloridi elintarviketeollisuudelle on kansainvälisten elintarvikelakien mukainen.
KaliSel – Vaihtoehto suolalle elintarvikkeissa ja tasapainoisemman ravitsemuksen saavuttamiseksi
- Kaliumkloridi elintarviketeollisuudelle
- Luontainen alkuperä
- Erityisen alhaiset sivusuolapitoisuudet
- Kansainvälisten elintarvikelakien mukainen
- Suorittaa elintarviketeollisuudessa monia ja monimutkaisia toimintoja natriumkloridin tavoin
- Samankaltaisuuden vuoksi natriumkloridin kanssa, täydellinen osittaiselle korvaamiselle
- Auttaa ihmisen kehoa täyttämään kaliumtarpeensa
Käyttösuositus
KaliSel sisältää korkealaatuista kaliumkloridia ja sitä käytetään jo laajasti elintarviketeollisuudessa monenlaisten elintarvikkeiden tuotannossa. Sitä käytetään muun muassa lisäaineena ja prosessiapuna sekä elintarvikkeiden rikastamiseen.
KaliSel on...